6 bästa fågelskådningsspel för barn (med prisjämförelse!)

Fågelskådning är en stor hobby för oss vuxna, men eftersom barn är naturligt nyfikna på det vi är nyfikna på vill de följa oss i våra fritidsintressen också! Barn är naturligt nyfikna på den naturliga miljön runt dem och fåglarna vi är så intresserade av. Istället för att säga åt våra barn att stanna hemma, borde vi ge dem lite kul genom att fågelskåda med dem! Jag insåg att det inte finns någon online som kommenterar vilket fågelskådningspaket för barn som är bra och vad deras pris är. Så jag tog lite tid att göra lite research, och det här är vad jag hittade:

När vi utvärderar de bästa fågelskådningssatserna för våra barn tror jag att vi kan tänka på samma sida. Jag är säker på att vi kan komma överens om att vi tittar på samma kriterier:

 • Pris
 • Hållbarhet
 • Produkter ingår
 • Trevlig faktor

Därför kommer jag att granska fågelskådningssatserna för barn enligt ovanstående kriterier. Om du vill läsa en konsoliderad och detaljerad jämförelse av produkterna, läs vidare!

1) INNOCHEER Explorer Set

Pris: $23,99

Beskrivning: INNOCHEER-kitet verkar vara ett helt paket för mig. Den är designad med avsikten att inte bara fågelskådning utan också en närmare titt på naturen genom att använda utforskarleksaker för barn. INNOCHEER EXPLORER Kit gör anspråk på att utveckla kognitionen av ditt barns nyfikna sinne.

Det jag älskar med detta kit är unisexfärgerna produkterna kommer i! Produkterna finns i två färger: gul och orange. Dessa två färger kan användas för både dina tjejer och dina pojkar, så du behöver inte köpa ytterligare ett set till ett annat barn.

Detta set innehåller också en väst, hatt och kikare för barn med anständig förstoring. För mig är detta så nära och realistiskt som det kan bli för dina barn att simulera spänningen med fågelskådning.

Detta kit är ett bra alternativ till att stirra på skärmar inomhus hela dagen. Du kan överväga att ge det här kitet som en överraskningspresent, ta dem sedan till din bakgård eller närliggande park och lär dig om de olika fåglarna på din fågelmatare.

De flesta av produkterna i setet är gjorda av plast, så var säker på att ditt barn inte kommer att skadas av dessa föremål! (Vi vill alla att våra barn ska vara säkra utanför)

Produkter ingår:

 • Safari lastväst x1
 • Safarihatt x1
 • Kikare x1
 • Förstoringsglas x1
 • Handveva ficklampa x1
 • 2-i-1 Whistle och Campas x1
 • Bug Collector / Bug Kit med förstoringsglas x1
 • Pincett x1 Buggtång x1
 • Organisationsryggsäck x1

Nöjesfaktor: Kikare för barn – Kikaren i setet är inte falsk! Det är inte bara leksakskikare för visning. Även om de inte är för stora för långa sträckor är de perfekta för fågelskådning från din egen bakgård. Självklart kan du också ta med dig kitet när du ska campa eller på resa.

Dress Up – Setet kommer med en hel kostym för att se bra ut! Dina barn kan klä ut sig i safarivästar och hattar i barnstorlek och ha det jättekul! Nu kan du matcha din fågelskådningsutrustning med den!

Västen har två karbinöglor och två rejäla D-ringar. Mössan har ett justerbart dragsko, så du behöver inte oroa dig för storleken på huvudet. Hatten är bra för att hålla sig sval i solen länge och förhindra solbränna.

Rekommenderad ålder: 3 år och äldre

Länk till paket: Se detta kit på Amazon här.

2) PATHFINDER PANDAS Explorer Kit

Pris: $27,89 utan frakt

Beskrivning: Pathfinder Pandas Explorer Set garanterar att föremålen är hållbara och inte luktar illa eftersom de påstår sig ha en hög kvalitets- och säkerhetsstandard som krävs för användning av barn.

Thans utrustning kommer med en extra safariväst och en safarihatt för att se snygg ut. Det som skiljer den från resten är den kostnadsfria bugg-e-boken. Även om det kan vara värt att ta med dina barn till bakgården för att fågelskåda, kan detta kit också vara perfekt för att identifiera och lära sig om buggar.

Se även  Hur lång tid tar det för fågelägg att kläckas? (Läs DETTA först!)

I denna tid av teknik är det lätt att få dina barn att titta på skärmar hela dagen, så varför inte ge dem något annat att göra utomhus? Detta kit är färgglada i ljust orange och rosa, lämplig för både tjejer och pojkar.

Även om andra gåvor kan vara bra, vill vi alla att våra barn ska få lite värde och lära sig lärdomar av gåvorna. Detta kit kommer säkerligen att entusiasmera dina barn, särskilt när de ser hur de kan se bra ut också och göra saker du älskar att göra: fågelskådning!

Det fina med detta kit är att det kommer med en kompass. Den här kompassen kan användas för att lära dina barn grundläggande navigerings- och utomhusaktiviteter, vilket är fantastiska färdigheter att lära sig när de blir äldre!

Det bästa är att de har en 30 dagars pengarna-tillbaka-garanti utan några frågor om ditt barn inte älskar detta kit! Nu har du ingen ursäkt att inte testa det och se om ditt barn älskar fågelskådning lika mycket som du gör!

Produkter ingår:

 • Safariväst x1
 • Safarihatt x1
 • Panda presentförpackning x1
 • Kikare och fodral x1
 • Handvev ficklampa x1
 • Kompass x1
 • Förstoringsglas x1
 • Insektsbehållare, visselpipa och pincett x1
 • Insektsmärken x1
 • Ryggsäck x1

Trevlig faktor: Barn är alltid nyfikna på insekterna och fåglarna! Detta kit levereras med en buggfångare och en bugg-e-bok som passar. Så du använder kit för många ändamål, och inte bara för fågelskådning! Detta innebär mer valuta för pengarna. Den har en fungerande kompass och en kikare som är lämplig för små händer.

Rekommenderad ålder: 3 månader och äldre

Länk till paket: Se detta kit på Amazon här.

3) SmartsToy Backyard Explorer Set

Pris: 19,97 USD utan frakt

Beskrivning: SmartsToy Backyard Explorer Kit är inte bara för bakgårdar! Bara att titta på videorna från nöjda kunder på Amazon-sidan säger allt. Barn kan leka både inomhus och utomhus med föremålen i väskan.

Detta utforskarset är perfekt för STEM-inlärning och uppmuntrar utomhusutforskning och fågelskådning. Kikaren är perfekt för föräldrar som tittar på fåglar och vill introducera sina barn till hobbyn. Men det här kitet går utöver fågelskådning, uppmuntrar utomhuslek och en uppskattning av naturen i ung ålder.

Produkten kommer i en färg: Ljus orange, så att du inte tappar ditt barn ur sikte med en mycket ljus väska på ryggen. Orange betyder också att den är perfekt för både killar och tjejer!

Denna produkt, enligt min åsikt, är perfekt för föräldrar eller mostrar och farbröder som vill gå för ett mer budgetvänligt alternativ (under $20), och för att göra sig av med de överflödiga safarihattar och safarivästar som de andra kiten som listas här har .

Föremålen kommer i en kartong, så den kan slås in i present för att ges som födelsedags-, jul- eller överraskningspresent!

Produkter ingår:

 • Barnkikare (4x30mm)
 • Handpumpad ficklampa
 • Ryggsäck
 • Förstoringsglas – 3x förstoring
 • Vissla
 • Kompass
 • E målarbok

Trevlig faktor: Med e-målarboken kan dina barn fortfarande ha kul även när boken är färdig: du kan bara skriva ut fler exemplar. I vanliga målarböcker kan du använda den ensam, sedan är den klar.

Ta inte bara mitt ord för hur roligt barn kan ha med det här setet, kolla in videorecensioner på Amazon-sidan själv! Länken finns nedan.

Rekommenderad ålder: 3 – 12 åringar

Länk till paket: Se detta kit på Amazon här.

4) GINMIC Kids Explorer-kit

Pris: $23,99 utan frakt

Beskrivning: GINMIC Kids Explorer Kit erbjuder så många som 11 artiklar i kitet. Jag skulle älska att få den här i present som barn. Föreställ dig utseendet på ditt barns ansikte när han/hon öppnar detta presentset med SÅ många föremål i?! Okej, så här är varför det är så bra:

Se även  Tar fåglarna fart i vinden? [ANSWERED!]

11 artiklar! GINMIC Kids Explorer & Bug Catching Kit innehåller kikare, kostymväst, hatt med snabblås, handvev ficklampa, förstoringsglas, 2-i-1 visselpipa och kompass, fjärilsnät, insektsfångare, insektspincett, insektsbehållare och kikare, Dragsko för pojkar & flickor från 3-12 år. Den har i princip allt du behöver för att ta dina barn ut eller in på din bakgård för fågelskådning och mer!

Den andningsbara utforskarhatten och västen är gjorda av slitstarkt tyg för att skydda dina barn från väder och vind. Det är ett bra sätt för dina barn att klä ut sig och låtsas. Nåväl, men med 5×30 förstoringskikare behöver du inte låtsas. Dina barn kan verkligen se fåglar i detta!

Satsen kommer med en väska, så var säker på att dina barn inte lämnar något av föremålen och tappar bort dem. Bara att slänga dem i väskan och låt dem bära den väskan stolt!

Produkterna är alla förpackade i en snygg kartong, så att den snyggt kan slås in som present till dina barn, barnbarn, syskonbarn. Den finns i både orange och gröna färger, så du kan göra ditt val utifrån barnets favoritfärg.

Produkter ingår:

 • Kikare
 • Kostymväst
 • Mössa med Quick Release halssnöre
 • Ficklampa med vev
 • Förstoringsglas
 • 2-i-1 visselpipa och kompass
 • Insektsfångare för fjärilsnät
 • insektspincett
 • Buggbehållare och tittare
 • Handväska

Trevlig faktor: Det som gör det här kitet speciellt är buggfångarsatsen som kompletterar värdet av bara fågelskådning med dina barn. Beväpnade med inte bara kikare för att titta långt in i träd efter fåglar, de är också utrustade med förstoringsglaset för att få en närmare titt på insekter!

Barn är nyfikna av naturen och du kanske till och med blir förvånad över att de älskar att titta på mönster på allt från trädbark till löv och till och med stenar!

Rekommenderad ålder: 3 år och äldre

Länk till paket: Se detta kit på Amazon här.

5) BESWIN Outdoor Adventure Kit

Pris: $41,99 utan frakt

Beskrivning: Bara jag tittar på produkterna på bilden, skulle jag säga att det här setet måste vara det som retar mig mest. Det är alla barns dröm att kunna kommunicera via walkie-talkie som de ”coola” vuxna! Den är perfekt för camping i skogen. Det bästa är att detta kan användas för att simulera många roliga scenarier med ditt barn oavsett om du är fågelskådning eller bara campar.

Satsen är minimal och tar bort alla andra buggfångande tillbehör som de andra kiten innehåller. Om du är typen som föredrar minimalism, eller om du föredrar att barn inte förlorar saker lätt, kan detta set vara den perfekta presenten till ditt barn.

Den är också utrustad med en 4×30 mm kikare, så att du kan njuta av fågelskådning med dina barn. Den medföljande kikaren är gjord av plast och stöttåligt gummi för extra komfort för ditt barns ögon.

Andra kundrecensioner på Amazon säger att det här kitet också är bra för asätare, så du behöver inte köpa det här kitet bara för fågelskådning. Mer valuta för pengarna, bra!

Produkter ingår:

 • 2 x walkie-talkies
 • 1 x kikare (4×30 mm)
 • 1 * Kompass
 • 1 x ficklampa
 • 1 x förstoringsglas
 • 1 x visselpipa
 • 1 x bärväska

Trevlig faktor:

Det måste vara walkie-talkies! Dessa är STORA för en rolig stund med dina barn, särskilt pojkar som gillar att låtsas vara poliser eller rangers! Jag skulle säga att dessa walkie talkies är bra för att kommunicera över avstånd så att ditt barn kan ringa dig eller vice versa när någon av er ser en fågel.

Walkie-talkiesna är utrustade med ett 22-kanals PMR-system med en automatisk skanningsfunktion. Detta gör att den snabbt kan hitta en öppen kanal och stänga av bakgrundsljudet. Enkel och lätt att använda, så inget krångel att ställa in för användning. Den har också en generös räckvidd på upp till 3 km (MAX 5 km i öppen mark).

Se även  20 roligaste fågelskådningsmemes (garanterat att skratta!)

Rekommenderad ålder: 3 – 12 år

Länk till paket: Se detta kit på Amazon här.

6) NARVI TOYS Outdoor Explorer Set

Pris: 25,97 USD utan frakt

Beskrivning: Detta kit är ett ”Amazon’s Choice”. Föremålen i detta kit är genomtänkta och väl sammansatta, och det är inte konstigt att Amazon älskar dessa. Föremålen i denna uppsättning är robusta, som de nöjda kunderna säger i recensionssektionen på denna produkts Amazon-sida.

Denna kitdesign har ett modernt utseende och är lämplig för moderna föräldrar som vill ta med sina barn fågelskådning, oavsett om det är på din bakgård eller campa på fältet.

Den innehåller ett allt-i-ett-paket med 12 i 1-leksaker för att observera och njuta av naturen. En av föremålen är en insektsbehållare med en rem så att ditt barn kan bära den på sin axel och bära den som ett pris.

Enligt min åsikt är detta kit bra som present eftersom det kommer med individuella kartonger. Det finns också en e-bok för att underhålla barn utöver bara fågelskådning.

Produkter ingår:

 • Barnkikare (levereras med snodd och skyddande mjukt fodral)
 • Ficklampa (handböjd)
 • 5 i 1 verktyg (vissla, förstoringsglas, kompass, termometer och ficklampa)
 • Pincett och insektsbehållare
 • Förstoringsglas 2x

Trevlig faktor: Barn kommer genast att älska 5-i-1-verktyget och insektsbehållaren. 5-i-1-verktyget har många funktioner, inklusive en visselpipa, förstoringsglas, kompass, termometer och ficklampa. Det här verktygets multifunktionalitet kommer att få barn att bli entusiastiska över hur coolt det är! Jag menar ser du inte det också?

Rekommenderad ålder: 36 månader – 10 år

Länk till paket: Se detta kit på Amazon Heangående.

Slutgiltiga tankar

Nu när du har sett alternativen för utomhuskit som kan användas för fågelskådning med dina barn, fortsätt och välj en som är rätt för dig. Dina barn kommer definitivt att gilla den här! Föreställ dig bara deras ansikten när de packar upp dessa kit från sin gåva! Ren glädje. Precis som glädjen i din första kikare när du började titta på fågel.

Mina rekommenderade fågelresurser:

Hallå där, Precis inkommet här!

Här är en lista över dem all min favorit källor, produkter och alla märken jag litar på och älskar.

Även om vissa kan vara affiliate länkar, kommer jag bara att rekommendera de som jag tycker är av stort värde. Bara att köpa via länkarna hjälper till att hålla den här bloggen igång!

 • Min kikare: Kikaren jag personligen använder är Celestron Nature DX 8×42 kikare. Det är ett bra budgetpar för nybörjare fågelskådare. Mycket uppskattad för sitt pris! Läs min recension här.
 • Säker färg för fågelbad: Ingen färg kan användas för att måla fågelbad. Länkar till alla säkra fågelbadsfärger finns i den här artikeln jag skrev!
 • Säkra förseglare för fågelbad: Inte alla förseglare kan användas för att måla fågelbad. Länkar till alla fågelbadssäljare finns i den här artikeln jag skrev!
 • Säker färg för fågelmatare: Särskild försiktighet bör iakttas när man målar fågelmatare med rätt färg. Läs mer i artikeln här!
 • Säker färg för fågelholkar: Färg kan inte användas för att måla fågelholkar. Länkar till all säker färg till fågelholkar finns i den här artikeln jag skrev!
 • Fågelskådningsappar: 2 av mina favorit fågelappar är Merlin Bird ID, Och eBird mobil! Merlin är utmärkt för att spåra och identifiera fåglar, och eBird mobil är utmärkt för att spåra sedda fåglar medan fågelskådning. Läs ett inlägg om dem här.
 • Fågelplatser: Jag har satt ihop en lista med länkar till mina topp 10 rekommenderade fågelwebbplatser i ett blogginlägg. Hitta länkarna här!
 • Podcaster om fågelskådning: Fågelpoddar är ett bra sätt att lära sig om fåglar. Länkar till topp 8 som jag rekommenderar hittar du här!

Du kan också checka ut min resurssida här där jag har samlat alla länkar till ovanstående!