De 13 mest tillgivna kattraserna som älskar att gosa

Vissa kattraser gillar människor mer än andra. Vissa kattraser har till och med varit kända för att följa sina ägare runt huset och kräva lite uppmärksamhet och kärlek.

Medan varje katt är det annorlundaDet finns några saker som kan göra en katt mer tillgiven än andra.

Först och främst är katter mer tillgivna när de kastreras eller kastreras.

Det sägs också att katter är mer tillgivna mot kvinnliga ägare på grund av deras högre tonhöjd och mjukare röster.

Naturligtvis kommer din katt att vara mer tillgiven när det är måltid och han är hungrig. De kan använda sina manipulationsförmåga och tillgivenhet för att få sin skål fylld.

Vilka kattraser är mest tillgivna?

I den här artikeln har vi listat de mest tillgivna kattraserna i ingen speciell ordning. Fortsätt läsa för att lära dig mer om dessa raser och deras mest förlösande egenskaper.

Slutgiltiga tankar

Tillgivna katter har ett rykte om sig att vara utåtriktade och vänliga. Raserna som nämns i den här artikeln är kända för sin tillgivenhet och sociala färdigheter.

Vanliga frågor

Vilken är den mest tillgivna katten?

Den burmesiska kattrasen sägs vara den mest tillgivna. De älskar att vara med sin människa och njuta av nära kontakt. De tycker också om att leka kurragömma eller till och med apportera.

Vilken är den gosigaste och tillgivna kattrasen?

Ragdoll anses vara den mest gosiga och tillgivna kattrasen. De älskar att gosa eller sitta i sin människas knä.

Vilka kattraser är minst tillgivna?

Singapura, Siberian, Korat, Russian Blue, Egyptian Mau, Bengal och American Wirehaired Pointers är några raser som är kända för att vara på den mindre tillgivna sidan av kattraser. Det finns dock alltid undantag från regeln, beroende på faktorer som socialisering, uppmärksamhet eller övergrepp.

Se även  Varför gillar inte min katt att bli fasthållen?