Letar du efter adoption? Lär känna Movers.nl

problemieren, webbplatsen för adoption av hundar, katter och kaniner i Nederländerna

Vi är glada att kunna meddela ett samarbete med Verhuisdieren.nl, en etablerad plattform i Nederländerna som underlättar omplacering och adoption av hundar, katter och kaniner. Deras plattform matchar över 900 djur per månad! Verhuisdieren.nl är ett djurvänligt initiativ som kopplar ett djurs behov till ägarens önskemål. De tittar noga på matchningen mellan ägare och husdjur innan de påbörjar adoptionsprocessen.

Läs vidare för att upptäcka mer information om denna spännande tjänst och hur vårt partnerskap kan hjälpa dig!

Vad är Verhuisdieren.nl?

Det primära målet med Verhuisdieren.nl är att matcha djur som letar efter ett hem med nya ägare. De gör detta genom sin fantastiska sökfunktion: blivande ägares behov matchas med ett djurs personlighet och egenheter. Alla djur utvärderas noggrant för att bygga en profil, vilket säkerställer den bästa matchningen med sina nya ägare.

Djur kan naturligtvis adopteras av olika anledningar. Vanligtvis är det ägare som går igenom stora livsförändringar, som ett nytt jobb, skilsmässa eller barn. Men vissa djur har åldrande ägare eller kan komma från utländska adoptionsbyråer, som kräver ett nytt hem.

Om en ägare har problem med sitt husdjur och överväger att flytta det, kommer Verhuisdieren.nl först att tillhandahålla utmärkta resurser via Aktiviteter Skola. På denna hemsida hittar du all information, tips och allmän hjälp du behöver med beteende- eller kommunikationsproblem med husdjur. Det slutliga målet är att hjälpa ägaren att skapa ett starkare band med sitt husdjur och förhoppningsvis undvika behovet av adoption i första hand.

Säkerhet och tillit är avgörande när man letar efter ett nytt husdjur. Tyvärr, i en värld av husdjursadoption, finns det säkert massor av bedrägerier och människor som försöker sälja djur för vinst snarare än en långsiktig match. Det kan vara svårt att veta om din nya familjemedlem kommer från en pålitlig källa. Verhuisdieren.nl bekämpar detta på ett antal sätt:

  • När man söker efter djur kan man inte söka efter ras. Detta gör att vinstdrivande uppfödare kan föda upp och sälja unga djur här.
  • Höga priser bör inte tas ut för att adoptera ett djur, vilket begränsar det kommersiella intresset och gör adoptionen så tillförlitlig som möjligt igen.
  • Slutligen, för att se adopters kontaktuppgifter måste du ha en Anhängare från Verhuisdieren.nl. Detta begränsar mycket bedragare eller människor som inte riktigt tar livet med ett nytt husdjur på allvar.
Se även  Varför dina kycklingar hackar varandra (och vad du kan göra åt det)

Hur kan Cooper Pet Care hjälpa?

Cooper Pet Care är glada över att samarbeta med Verhuisdieren.nl för att ge bästa möjliga hjälp till nuvarande ägare som kämpar med ett husdjur eller nya ägare som vill bryta upp sitt hem.

Cooper Pet Care hjälper särskilt till genom:

  • När en nuvarande ägare kämpar med sitt husdjur, ger Verhuisdieren.nl en kontaktservice, där ägaren kan meddela eller ringa om sin situation och få professionell rådgivning om möjliga nästa steg. Från och med nu kommer dessa ägare också att få en gratis onlinekonsultation med en licensierad Cooper Pet Care-veterinär. Så, utan kostnad för ägaren, kommer en ägare som kämpar på att ha hjälp av en veterinär till hands. Genom en 1-mot-1-konsultation kan de gå igenom aktuella frågor och eventuellt formulera en plan för att undvika att återinhysa djuret.
  • Supportrar av Verhuisdieren.nl får också en gratis konsultation online med Cooper Pet Care. Detta kan givetvis användas av vilken anledning som helst, men är särskilt användbart efter en nyligen adoption när man försöker navigera i den nya underbara världen med en lurvig vän. Här på Cooper Pet Care vet vi att få saker är bättre än ett starkt band mellan en husdjursförälder och deras husdjur – och vi vill göra allt vi kan för att hjälpa.

Om du har några specifika frågor, tveka inte att kontakta oss för mer information. Vi hjälper alltid gärna till! Vi har också mycket mer information i vår bloggsektion, och självklart kan du alltid boka en 1-på-1 videokonsultation med en licensierad Cooper Pet Care-veterinär här.

Se även  Är min råtta blind? Så här berättar du